Nyenrode Business Universiteit Nyenrode Business Universiteit

Onderwijsadviseur Blended Learning

 

Onderwijsadviseur Blended Learning (32 uur, 0,8 fte)

 

 


De uitdaging:

De Onderwijsadviseur Blended Learning is deskundig op het gebied van onderwijsvernieuwing in het algemeen en specifiek op het gebied van digitaal leren. Hij heeft ervaring met digitale toepassingen die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en/of toetsen. Hij is op de hoogte van de leereffecten van diverse werkvormen op het gebied van digitaal en blended leren en heeft oog voor de borging van de kwaliteit bij digitale toepassingen.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Ondersteunen en begeleiden van docenten en programma’s bij onderwijsvernieuwing & ontwikkeling, met name met online en/of blended learning
 • Adviseren van docenten bij curriculumontwikkeling en de digitale mogelijkheden om beoogde leereffect te versterken
 • Ontwerpen en ontwikkelen van digitale en hybride werkvormen
 • Volgen van trends & ontwikkelen op het gebied van digitaal en blended leren
 • Data analyse en evalueren van digitale tools en werkvormen
 • Bijdragen aan de borging van onderwijs & toetskwaliteit
 • Bijdragen aan optimale digitale leeromgeving

 

De focus in deze functie ligt op het Technology Enhanced Learning en de digitale leeromgeving. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van online leertrajecten, learning analytics, data management van leerprocessen en het verder doorontwikkelen van digitale tools ten behoeve van het leerproces. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van nieuwe functies in digitale leeromgevingen en andere applicaties ten behoeve van het onderwijs, zoals Cirrus, Panopto en Sendsteps. Daarnaast werk je in afstemming met andere onderwijsadviseurs aan andere onderwijskundige projecten.

 

Je hebt een actieve rol in het begeleiden van implementaties vanuit jouw expertise, en werkt nauw samen met de afdeling ICT en functioneel beheer. Je biedt gespecialiseerde ondersteuning en advies op het gebied van leertechnologie om samen met de andere onderwijsadviseurs, faculty en programma’s effectieve leertrajecten in te richten. Je geeft programma’s en docenten ondersteuning bij het gebruiken van de software die we gebruiken om onze programma’s vorm te geven. Hierbij ben je de aanjager van het ontwikkelen van digitaal leermateriaal met een focus op multimedia. Je verzorgt workshops en advisering op het gebied van onderwijsapplicaties om docenten te professionaliseren in het gebruik hiervan.

 

Wie zijn wij?

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

 

 

Academic Services Center

De afdeling Academic Services Center (ASC) is als ondersteunende dienst het academisch hart van de universiteit. Van hieruit wordt ondersteuning geboden bij onderwijsontwikkeling & vernieuwing, kwaliteitszorg bij zowel het borgen van onderwijskwaliteit als toetskwaliteit. Daarnaast vormt de International Office onderdeel van ASC en coördineert ASC internationaliseringsactiviteiten.

ASC tevens verantwoordelijk voor het managen van de bibliotheek. ASC is op zoek naar een Onderwijsadviseur Blended Learning die het team voor vier dagen in de week komt versterken.

 

 

 

 

 

 Wie ben jij?

 • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een masteropleiding in onderwijskunde, onderwijstechnologie of aantoonbare ervaring en affiniteit op het gebied van digitale leeromgevingen en it in het onderwijs.
 • Beschikt over een brede expertise op het gebied van innovatieve onderwijsmethoden en kennis over blended learning, online en hybride leren en de implementatie daarvan in de praktijk.
 • Ervaring met online (leer)omgevingen zoals Canvas, Microsoft Teams en aanvullende tools als Panopto, Cirrus, whiteboard tools en voting tools.
 • Ervaring met het aanbieden van multimediacontent middels een digitale leeromgeving om de leerervaring voor deelnemers te versterken.
 • Vaardige pen: ideeën, meningen en informatie duidelijk op schrift stellen met heldere opzet en structuur.
 • Beschikt over goed ontwikkelde adviesvaardigheden.
 • Analytische, entrepeneurial mind-set, proactief en beschikt over een sterk coördinerend vermogen
 • Goede communicatieve eigenschappen in Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Resultaatgericht en denkend in oplossingen.
 • Een teamplayer en helpt collega’s graag eens stapje verder om hun doelstellingen te behalen.
 • Motiverend en in staat om effectief kennis over te brengen op zowel individuen als groepen.

 

Wat bieden wij?

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in 2030 in de top 25 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Een salaris met een minimum van € 3.630 en een maximum van € 4.984 bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 11).

De aanstelling is in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren en onveranderde bedrijfsomstandigheden kan het contract omgezet worden tot een vaste aanstelling.

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

 

 

 

Enthousiast geworden?

Graag ontvangen wij je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae via de website, graag voor 15 september 2021.

Als je vragen hebt, neem gerust contact op met hoofd ASC, Eun-mi Postma te bereiken e.m.postma@nyenrode.nl of via +31 6 8274 7889

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

OAbl32

Regio:

 • Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: