Nyenrode Business Universiteit

Invigilators/Exam Proctors

Voor het team surveillanten zijn wij op zoek naar een: 

Surveillant
(op oproepbasis)

 

De uitdaging

Als surveillant zorg je voor een goed verloop van het tentamenproces. Binnen de werkinstructies en protocollen houd je toezicht en treed je (indien nodig) op zodat de algehele gang van zaken tijdens de examinering juist verloopt. Daarnaast worden aanvullende werkzaamheden verricht, zoals het verzendklaar maken van de uitwerkingen. Je rapporteert aan de hoofdsurveillant van dienst.

 

Je kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

 • in gereedheid brengen van de tentamenzaal;
 • ophalen en uitdelen van de tentamens;
 • maken presentielijst en zorgen voor de juiste identificatie van kandidaten;
 • toezicht houden tijdens tentamens;
 • ervoor te zorgen dat kandidaten zich houden aan de examenregels en -voorschriften, vereisten in termen van gedrag, mobiele telefoons en eventuele aanvullende regels die moeten worden nageleefd;
 • optreden bij overtreding van de tentamenregels en ter plekke nemen van maatregelen;
 • innemen van tentamens en uitvoeren van volledigheidscontroles;
 • verzendklaar maken van de tentamenuitwerkingen.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • je bent flexibel: op wisselende dagen en dagdelen beschikbaar;
 • Je bent daadkrachtig;
 • Je bent representatief en betrouwbaar;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wie zijn wij? 
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!
 
Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Nyenrode Amsterdam
Het Nyenrode-team in Amsterdam is een professioneel en hecht team (20-25 medewerkers) waarin collega's nauw samenwerken om inhoud te geven aan ons onderwijs, programma's en de Amsterdam Nyenrode Experience. We werken transparant, wendbaar en in pools in Amsterdam en nemen elkaars werk over in geval van pieken en afwezigheden. We leren van fouten, vieren successen, werken hard en lachen hard samen. Wij zijn een lerende organisatie en wij vinden dat continue verbetering van onze werkprocessen en samenwerking van groot belang is. We spannen ons in om extra-curriculaire evenementen te organiseren, zoals ontbijtsessies en after-work events, waarbij 'vormgeven van verantwoordelijke leiders en ondernemers' centraal staat, zowel met onze studenten als met ons team.

Wat bieden wij?
Nyenrode kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een passend salaris. Deze functie kent een minimum van € 1.684,- en een maximum van €2.304,- bruto bij een fulltime dienstverband (schaal 3). Je ontvangt een oproepcontract waarbij je, afhankelijk van de tentamens, wordt ingepland.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Stuur dit naar jobs@nyenrode.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Carlijn Wentzel Directeur NNBS via C.Wentzel@nyenrode.nl of +31207051812. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:

Regio:

 • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Oproepkracht

Werkuren:

Flexwerken

Werkdagen:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

31-12-2020

Startdatum:

25-05-2020

Locatie:

Amsterdam

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: