Nyenrode Business Universiteit Head of Alumni & External Relations

Je reageert op de vacature

Senior Relatiemanager major donors (0,6 fte)

Ons privacybeleid

Privacy verklaring werving en selectie Universiteit Nyenrode B.V.

Deze privacyverklaring geeft informatie over hoe Universiteit Nyenrode B.V. omgaat met de (persoons)gegevens van haar sollicitanten tijdens het werving- en selectieproces. Onder sollicitanten worden alle kandidaten verstaan, die in aanmerking willen komen voor betaalde werkzaamheden bij Universiteit Nyenrode B.V.

Doel
Universiteit Nyenrode B.V. gebruikt de (persoons)gegevens van haar sollicitanten uitsluitend in het kader van het werving- en selectieproces om de geschiktheid van de kandidaten te kunnen beoordelen.

(Persoons)gegevens
Universiteit Nyenrode B.V. krijgt de (persoons)gegevens rechtstreeks van haar sollicitanten, en waar nodig via opgegeven referenties en via derde partijen.
Universiteit Nyenrode B.V. verzamelt van haar sollicitanten: naam, e-mailadres, cv en motivatiebrief. Aanvullende informatie wordt (in overleg met de sollicitant) alleen opgevraagd als deze bijdraagt aan de beoordeling van de geschiktheid voor de werkzaamheden.

Bewaartermijn
Universiteit Nyenrode B.V. bewaart de (persoons)gegevens van kandidaten maximaal vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Deze vier weken gaan in na een definitieve afwijzing van de kandidaat. Met toestemming van de kandidaat kan Universiteit Nyenrode B.V. de (persoons)gegevens nog een jaar bewaren, voor het geval er in dat jaar een passende functie zou vrijkomen.

Rechten sollicitant
• Sollicitanten hebben het recht op inzage in de (persoons)gegevens die Universiteit Nyenrode B.V. verwerkt.
• Sollicitanten hebben het recht op dataportabiliteit, oftewel overdraagbaarheid van persoonsgegevens. Dit houdt in dat sollicitanten het recht hebben om de (persoons)gegevens te ontvangen die een organisatie van hen heeft. De sollicitanten kunnen Universiteit Nyenrode B.V. verzoeken om deze (persoons)gegevens aan henzelf of aan derden over te dragen.
• Sollicitanten hebben het recht een verzoek in te dienen om hun (persoons)gegevens
te verwijderen (recht op vergetelheid). Ingeval van een wettelijke bewaarplicht of
voortdurende arbeidsovereenkomst kan Universiteit Nyenrode B.V. dit verzoek mogelijk niet (volledig) honoreren.

Een verzoek kan per e-mail worden ingediend via jobs@nyenrode.nl of per brief t.a.v. HR / Recruitment Nyenrode, Postbus 130 - 3620 AC Breukelen. Voorzie het verzoek van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Universiteit Nyenrode B.V. is verplicht de identiteit van betrokkene te verifiëren voordat het verzoek kan worden gehonoreerd.

Beveiliging
Universiteit Nyenrode B.V. zorgt voor adequate beveiligingsmaatregelen ter bescherming van de (persoons)gegevens van sollicitanten. Denk onder andere aan: beveiligde computersystemen met passende toegangsrechten, een geheimhoudingsplicht voor medewerkers en het beveiligde sollicitatieformulier (SSL).

Vragen
Vragen of opmerkingen over ons privacyverklaring of over hoe Universiteit Nyenrode B.V. omgaat met (persoons)gegevens kunnen ingediend worden via jobs@nyenrode.nl of per brief t.a.v. HR / Recruitment Nyenrode, Postbus 130 - 3620 AC Breukelen.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacyverklaring.
Controleer daarom regelmatig onze privacyverklaring voor mogelijke wijzigingen in ons beleid.

Reeds geregistreerd?


 
Deze pagina opent in een nieuw venster