Nyenrode Business Universiteit Marketing, Communications & Recruitment

Marketeer

Wil jij werken voor een sterk merk en bijdragen aan de kennis, persoonlijke ontwikkeling en het waardevolle netwerk van duurzame leiders? Vind je dat je in je huidige functie je energie, ondernemerschap en talent te weinig kwijt kan? Solliciteer dan op de functie van Marketeer Accountancy.

 

De uitdaging

Heb je de afgelopen jaren uitgebreide marketing-ervaring opgedaan bij een grote organisatie (bedrijf of bureau) en is het tijd voor wat anders? Wil je een baan waar je wél kunt ondernemen, vrijheid hebt én mee kunt gaan bouwen aan een toekomst waar onze leiders aan het roer staan? Je netwerk opbouwen in de academische wereld met ons team achter je, maar zeker naast je? Een team waarin vertrouwen, flexibiliteit en feedback altijd centraal staat. Ja, ja en ja – en nog een keer ja? Dan verwelkomen we je graag in ons team als Marketeer, met in jouw portfolio het grootste cluster van Nyenrode: Accountancy, Controlling en Tax.

 

Wat ga je doen?

  • Je ben een anker binnen een belangrijk cluster van Nyenrode (de grootste in Nederland): Accountancy, Controlling & Tax. Met jouw ervaring ben je een strategisch sparringpartner voor de stakeholders. Onderwerpen lopen uiteen, maar jij weet met een integrale blik de diverse onderdelen te verbinden in effectieve marketingstrategieën.
  • Aan jou te taak om het overzicht te bewaren, de doelen in kaart te brengen en op basis van een je eigen compacte marketingplan je targets te halen.
  • En minstens zo belangrijk: jij vertaalt je strategie ook naar implementatie en zorgt voor een vlekkeloze executie (en bij een niet-zo-vlekkeloze executie leer je daarvan) en sluit daarbij de juiste partijen aan om je te helpen naar die top-notch kwaliteit.
  • Iedereen in onze internationale teams – marketing, recruitment, communicatie en digital - heeft zijn/haar expertises maar we hebben allen een generalistische aanpak: we leren van elkaar en zijn benieuwd naar jou.
  • Je werkt data-gedreven en rapporteert aan je stakeholders, je teamlead en het team; en deelt welke koers je samen wil varen met iedereen die wil luisteren, en niet wil luisteren.

 

Wie zijn wij?

Nyenrode serves society by shaping responsible leaders for a sustainable future. Wij zijn de enige particuliere universiteit van Nederland, gedreven door en voor het bedrijfsleven en internationaal georiënteerd. We dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders, ondernemers en organisaties door praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Daar ligt onze kracht. Een opleiding bij Nyenrode is niet voor niets een reward for life. Gedurende de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om in de toekomst als wereldburger en als leider in de maatschappij te staan.

Nyenrode biedt Degree en Executive Education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling, fiscaal recht en fiscale economie. Onze focus ligt de komende jaren bij het verzorgen van transformatief, wetenschappelijk en praktijkgericht onderwijs, gecombineerd met het realiseren van aantoonbare, maatschappelijke en wetenschappelijke impact. Dat vraagt om een sterk team van ambitieuze, gedreven professionals die optimaal met elkaar samenwerken. Naast onze vestiging in Breukelen hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in Amsterdam. De vacature standplaats betreft locatie Breukelen. 

 

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel en staat met beiden benen op de grond, je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen;
  • Je bent analytisch, weet complexe inhoud snel te doorgronden en bent in staat om te komen tot een strategische aanpak, zonder je doelen uit het oog te verliezen;
  • Je voelt je (bijna) net zo comfortabel in het Engels als Nederlands;
  • Je ben een ondernemer; je toont eigen initiatief en vindt het prettig om vrij en zelfstandig te werken;
  • Je bent gewend regie te nemen over de volledige breedte van je marketingfunnel: het budget, de planning, de awareness campagnes, events en meer. Kortom: Jouw marketingplan staat centraal.
  • Affiniteit met het vak is niet per se nodig, vrolijk werken met passie en bevlogenheid wel.

Wat is jouw achtergrond?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt een studie afgerond in marketing, communicatie, multimedia, of een vergelijkbare creatieve achtergrond.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de richting van online marketing en/of communicatie. Bij voorkeur in de rol van allround, online marketeer.
  • Je hebt ervaring in projectmanagement en weet met jouw communicatie skills alle stakeholders te overtuigen van nieuwe ideeën.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het opzetten en optimaliseren van online advertising campagnes.

 

Wat bieden wij?

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen of aan de Keizersgracht, in het historische centrum van Amsterdam!

  • Een keurig salaris, afhankelijk van je ervaring en achtergrond (schaal 9)
  • 30 vrije dagen en de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1%.
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot max. 4,5%.
  • Thuiswerkvergoeding, Internetvergoeding, reiskostenvergoeding woon-werk.
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies.
  • Hybride werken, zowel thuis als op kantoor én thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,-

 

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Je kan reageren via de website. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Lotte Erasmus, Team Lead Marketing: l.erasmus@nyenrode.nl of via: 0346- 295 998.​​​​​​​

 

Nyenrode Business Universiteit zet zich actief in om een inclusieve werkomgeving te creëren. Samen werken wij aan een organisatie waar iedere medewerker zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten, ervaring en motivatie maken ook verschillende aspecten van jouw identiteit onze organisatie rijker, innovatiever en leuker. Talent als basis, diversiteit als kracht.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-591

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen