Nyenrode Business Universiteit MSc Accountancy

Coördinator Studentenzaken (Post)Master Accountancy

De uitdaging

Krijg jij energie van zaken regelen en plannen en wil jij het verschil maken voor studenten gedurende hun tijd bij Nyenrode? Vind je het leuk betrokken te zijn bij de uitvoering van het programma vanaf toelating tot afstuderen van onze studenten? Ben jij sociaal, schrikt administratie niet af, werk je gestructureerd en houd je niet van losse eindjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor het team (Post)Master Accountancy zijn wij op zoek naar een leuke Coördinator Studentenzaken (intern Programma Coördinator genoemd) die ons gezellige team tijdelijk wil versterken i.v.m. zwangerschapsverlof van een van onze teamleden.

 

In deze leuke en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor een deel van de organisatie, administratie en communicatie rondom de opleiding (Post)Master Accountancy van Nyenrode. Binnen deze rol ben je, voornamelijk via mail en telefonisch, het eerste aanspreekpunt voor onze deeltijdstudenten.

 

Je bent o.a. verantwoordelijk voor een aantal vakken. Concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld studenten beoordelen op hun toelaatbaarheid voor een vak, cijferadministratie, studentengegevens, groepsindeling, roosterzaken en beantwoorden van vragen van studenten over het vak. Je ondersteunt hierbij het onderwijsproces, waarbij je kunt denken aan de verzorging en verspreiding van cursusmateriaal, het up to date houden het Learning Management Systeem en het studentenadministratiesysteem, het bewaken van deadlines. Je bent een sparringpartner voor de programma managers met wie je de verantwoordelijkheid draagt voor de toegewezen vakken.

 

 

 

Wij zijn wij

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

 

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

 

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

 

Afdeling

De Nyenrode Accountancy opleidingen verzorgen universitair deeltijdonderwijs en onderzoek op het gebied van Accountancy. De afdeling (Post)Master Accountancy bestaat uit een enthousiast team van ca. 10 bureaumedewerkers en ca. 200 – voor het grootste deel – parttime docenten die gezamenlijk werken aan een hoogwaardig onderwijsaanbod voor ca. 2.000 studenten.

 

 

 

Wie ben jij?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of hebt een mbo-niveau 4 opleiding afgerond aangevuld met administratieve werkervaring.

Daarnaast:

  • Weet je van aanpakken en schroom je niet om hulp te vragen;
  • Kun je goed en zelfstandig schakelen tussen verschillende werkzaamheden en contactkanalen;
  • Heb je een positieve en nuchtere instelling en een groot probleemoplossend vermogen
  • Kun je je werkzaamheden goed plannen, ben je secuur en blijft niks je onopgemerkt
  • Ben je communicatief vaardig en dienstverlenend
  • Ben je in staat veel knikkers (ipv ballen) tegelijk in de lucht te houden.

 

Wat bieden wij? 

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan de doelstellingen.​​ 

  • Een gezellig team van hardwerkende mensen die graag voor elkaar klaar staan 
  • We bieden je voor deze functie een salaris van maximaal € 3.565, - bruto, afhankelijk van je ervaring bij een ft dienstverband (schaal 7)  
  • 30 vrije dagen, plus de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden. 
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1% 
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot maximaal 4,5% 
  • Thuiswerkvergoeding, internetvergoeding en reiskostenvergoeding woon-werk 
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies 
  • Hybride werken (zowel thuis als op kantoor) ondersteund met een thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,- 

 

 

Enthousiast geworden?   

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Je kan online reageren. Helina Bouville h.bouville@nyenrode.nl Head of Program van de (Post)Master Accountancy kan je benaderen indien je vragen hebt.

 

Nyenrode Business Universiteit zet zich actief in om een inclusieve werkomgeving te creëren. Samen werken wij aan een organisatie waar iedere medewerker zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten, ervaring en motivatie maken ook verschillende aspecten van jouw identiteit onze organisatie rijker, innovatiever en leuker. Talent als basis, diversiteit als kracht.

 

NB: deze vacature betreft een tijdelijke vervanging (6 mnd) i.v.m. zwangerschapsverlof.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-587

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen