Nyenrode Business Universiteit MSc Accountancy

Programma Manager (Engelstalige) Master Accountancy (0,8 fte)

De uitdaging   

Vanaf dit voorjaar biedt Nyenrode Business Universiteit voor het eerst een Engelstalige deeltijdopleiding Accountancy aan. De opleiding is speciaal gericht op buitenlands talent dat binnen Nederlandse accountantsorganisaties wordt opgeleid tot registeraccountant. Zij volgen de Pre-Master, Master of Science in Accountancy en Post-Master RA volledig in het Engels én in deeltijd.   

De eerste groep is van start gegaan met de pre-master en die komt nu in de Master terecht, hetgeen natuurlijk de nodige mooie uitdagingen met zich meebrengt! 

Wij zijn op zoek naar een Programma Manager die ervoor zorgt dat het nieuwe Engelstalige programma een succes wordt. Je draagt niet alleen zorg voor de eerste lichting, maar je gaat ook aan de slag met de verdere doorontwikkeling van dit programma. Daarnaast ben je – samen met je collega-programma-manager - ook voor een aantal onderdelen van het Nederlandstalige programma verantwoordelijk. 

Kernwoorden die passen bij deze functie zijn: stressbestendig, organisatietalent, sociaal, spin in het web, grote mate van zelfstandigheid, communicatief vaardig, positief kritisch en commerciële blik.  
 

 

Wat ga je doen?  

Dit jaar is een start gemaakt met de ontwikkeling van het Engelstalige programma en de eerste groep gaat bijna van start en dat is natuurlijk pas het begin! 

Wij zijn op zoek naar een Programma Manager die o.a. aan de slag gaat met: 

  • (Door)ontwikkeling van het vervolg van het curriculum gezamenlijk met inhoudelijk verantwoordelijken. 
  • Het opzetten en de organisatie van de operationele processen rondom dit nieuwe traject, zowel zelfstandig als ook in teamverband en verbeteringen aanbrengen waar nodig. 
  • Het organiseren van activiteiten (i.s.m. marketing) die zorgen voor werving en instroom van nieuwe deelnemers. 
  • Zorgdragen voor de voorbereiding, planning, uitvoering en de evaluatie van de verschillende fasen.  
  • Het begeleiden en monitoren (i.s.m. de studiecoaches) van de studenten van de verschillende cohorten. 
  • Het bewaken van de honoraria en de werkprocessen rondom het programma. 
  • Het in de toekomst benutten van ontwikkelingskansen voor verdere uitbreiding van het programma  

 

Dit programma is in een opbouwfase. Gezien de grootte van de doelgroep (ca 25 studenten) ben je ook verantwoordelijk voor de studentkant van dit programma (programma-coördinator). Dit betekent dat je ook aanspreekpunt bent voor de internationale deeltijdstudenten en dat alles ten aanzien van de organisatie, processen en systemen richting deze doelgroep jouw verantwoordelijkheid is. 

 

 

Wie zijn wij? 

Nyenrode 

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden Degree en Executive Education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. Daarnaast biedt Nyenrode opleidingen aan op het gebied van accountancy, controlling en fiscaal recht.  

 

De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.  

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?  

 

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.   

 

Afdeling   

De Nyenrode Accountancy opleidingen verzorgen vanuit Breukelen universitair deeltijdonderwijs en onderzoek op het gebied van Accountancy. De afdeling (Instroomprogramma) Accountancy bestaat uit een enthousiast team van 7 medewerkers en ca. 100 – voor het grootste deel – parttime docenten die gezamenlijk werken aan een hoogwaardig onderwijsaanbod voor ca. 500 studenten.   

 

 

 

Wie ben jij?   

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Met relevante werkervaring in bijvoorbeeld het onderwijs heb je een streepje voor.  

  • Vanwege jouw open en communicatieve instelling ben je goed in het motiveren en inspireren van anderen.  

  • Je bent een organisatietalent die energie haalt uit meerdere ballen tegelijk omhoog te houden en snel verschillende verbanden doorziet. En dat allemaal met een commerciële blik.  

  • Je hebt een gestructureerde werkwijze en weet overzicht te behouden en te creëren voor anderen. Daarnaast ben je flexibel, proactief en ga je resultaatgericht op je doelen af.  

  • Je hebt gevoel voor beleidsprocessen, rapportage en verantwoording in een onderwijsorganisatie.  

  • Je voelt je thuis in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit ook gewaardeerd wordt. Je hebt een open houding, houdt van aanpakken, bent communicatief tactvol en houdt van culturele diversiteit.

  • Je schroomt niet om hulp te vragen, staat open voor feedback en voelt je verantwoordelijk voor het laten slagen van dit nieuwe opleidingstraject.  

  • Je beschikt over goede beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal.  

 

Wat bieden wij? 

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan de doelstellingen.​​ 

  • Een gezellig team van hardwerkende mensen die graag voor elkaar klaar staan 
  • We bieden je voor deze functie een salaris van maximaal € 4.519, - bruto, afhankelijk van je ervaring bij een ft dienstverband (schaal 9)  
  • 30 vrije dagen, plus de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden. 
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1% 
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot maximaal 4,5% 
  • Thuiswerkvergoeding, internetvergoeding en reiskostenvergoeding woon-werk 
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies 
  • Hybride werken (zowel thuis als op kantoor) ondersteund met een thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,- 

 

 

Enthousiast geworden?   

Dan ontvangen wij graag via de website je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Je kan Helina Bouville h.bouville@nyenrode.nl Head of Program van de Master/PostMaster Accountancy benaderen voor vragen.  

 

Nyenrode Business Universiteit zet zich actief in om een inclusieve werkomgeving te creëren. Samen werken wij aan een organisatie waar iedere medewerker zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten, ervaring en motivatie maken ook verschillende aspecten van jouw identiteit onze organisatie rijker, innovatiever en leuker. Talent als basis, diversiteit als kracht.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-586

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen