Nyenrode Business Universiteit Facility Services

Manager Technical Services

Ben jij een ervaren manager met een passie voor technische dienstverlening? Heb jij een visie op hoe je gebouwen kunt onderhouden, verbeteren en verduurzamen? En kun jij een team aansturen en motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging
De Manager Technical Services is verantwoordelijk voor het behoud, de verbetering en verduurzaming van de gebouwen op het landgoed Nyenrode in Breukelen welke bestaat uit 60 hectaren met daarop 25.000 m2 gebouwmanagement, 99 hotelkamers, 290 wooneenheden (woningcorporatie) en 27 monumenten. In totaal gaat het om 43.000 m2 vloeroppervlak.

Deze functie vereist diepgaande kennis van gebouwen (beheer) en een uitstekend inzicht in contractmanagement. De Manager Technical Services zorgt ervoor dat (monumentale) gebouwen in optimale staat worden gehouden en dat alle contractuele en wettelijke verplichtingen worden nagekomen.

Daarbij staan er de komende jaren in elk geval twee grote (ver)bouwprojecten op stapel: de volledige herinrichting en verduurzaming van de kantooromgeving in het Albert Heijn gebouw en het volledig renoveren van het De Rooy gebouw waar onderwijs- en horecavoorzieningen gerealiseerd moeten gaan worden. 
De afdeling Technical Services maakt onderdeel uit van het team Facility Services welke uit ca. 50 medewerkers bestaat.

 

Wat ga je doen?
Afdelingsplanning en -organisatie: Ontwikkelen van uitvoeringsplannen voor de afdeling Technical Services, inclusief organisatiestructuur, bemensing en procesverbeteringen. Opstellen van jaarplannen en budgetten in overeenstemming met de overkoepelende plannen van Facility Services. Zorgen voor de benodigde middelen, materialen en faciliteiten voor de afdeling.

Monumenten(beheer): Sturing geven aan een team van (externe) specialisten voor het onderhoud van monumentale gebouwen en hun technische installaties. Zorgen voor het behoud en de veiligheid van monumentale panden, waarbij naleving van wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen essentieel is. Identificeren en implementeren van best practices voor monumenten(beheer) en duurzaamheid.

Technisch contractmanagement: Beoordelen van contracten en overeenkomsten met leveranciers voor technische diensten en onderhoud. Opstellen, onderhandelen en beheren van nieuwe contracten en SLA's om de behoeften van de universiteit te waarborgen. Monitoren van contractuele prestatie-indicatoren en zorgen voor naleving van overeengekomen voorwaarden.

 

Wie zijn wij?

Nyenrode Business Universiteit is een kleinschalige particuliere universiteit met een internationale oriëntatie en een sterke focus op maatschappelijke impact, transformatief onderwijs en academische excellentie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in bedrijfskundige en maatschappelijke richtingen. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt daarbij de basis.

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

 

Wie ben je? 
Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding bouwkunde, vastgoedbeheer, monumentenzorg of vergelijkbaar.

Aanvullende cursussen of certificeringen op het gebied van monumenten(beheer), vastgoedbeheer of contractmanagement zijn een pre.

  • Sterke leiderschapsvaardigheden om een team van specialisten aan te sturen en te motiveren.
  • In staat om complexe projecten en werkzaamheden te plannen, organiseren en coördineren
  • Communicatief sterk, besluitvaardig en een teamspeler
  • Proactieve instelling: bereidheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en actief te streven naar verbeteringen in monumenten(beheer) en facilitair management.

 

Wat bieden wij?

We zijn een kennisinstituut en kenmerken ons door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan onze doelstellingen.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen of aan de Keizersgracht, in het historische centrum van Amsterdam!

  • We bieden je voor deze functie een salaris van maximaal € 5.751,- bruto, afhankelijk van je ervaring bij een fulltime dienstverband (schaal 11)
  • 30 vrije dagen en de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1%
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot max. 4,5%
  • Thuiswerkvergoeding, Internetvergoeding, Reiskostenvergoeding woon-werk
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleiding(en) aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies
  • Hybride werken, zowel thuis als op kantoor én ondersteund met thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,-
  • Pensioen via ABP
  • Fietsenplan

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een (korte) motivatie en een curriculum vitae. Je kan reageren via de website. Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Corine Dijkhuizen: c.dijkhuizen@nyenrode.nl

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-575

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen