Nyenrode Business Universiteit Facility Services

Medewerker Inkoop & Contractmanagement (0,9 fte)

De uitdaging

Als Medewerker Inkoop & Contractmanagement ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van inkoop, contract- en leveranciersmanagement. Je richt je op de doorontwikkeling- en lange termijnstrategie van contracten en samenwerking met leveranciers. 

 

Wat ga je doen?

  • zorg dragen voor het voorbereiden en afsluiten van (raam) contracten;
  • toezien op de naleving van afgesloten contracten en bijdragen aan een efficiënt gebruik ten aanzien van ingekochte producten en diensten;
  • er voor zorgen dat uitbestede werkzaamheden correct worden uitgevoerd dan wel ingekochte producten correct worden afgeleverd en een efficiënt gebruik ervan wordt gestimuleerd;
  • prestaties van leveranciers optimaliseren en (innovatieve-) kansen voor de facilitaire dienstverlening benutten.

 

Wie zijn wij?

Nyenrode Business Universiteit is een kleinschalige particuliere universiteit met een internationale oriëntatie en een sterke focus op maatschappelijke impact, transformatief onderwijs en academische excellentie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in bedrijfskundige en maatschappelijke richtingen. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt daarbij de basis.

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

 

Facility Services (FS)

FS heeft de verantwoordelijkheid om zo optimaal mogelijk de studenten, deelnemers, medewerkers en huurders te faciliteren op het gebied van veiligheid, catering, schoonmaak, (ontwikkeling van-) gebouwbeheer en flora & fauna op het landgoed. FS is een organisatie ter ondersteuning van het primaire proces (academisch onderwijs & onderzoek). Gastvrijheid, Duurzaamheid en Onderhoud zijn de drie kerndoelstellingen binnen FS. Hier zijn direct en indirect alle processen op afgestemd.

Het team van FS bestaat uit circa 50 professionals verdeeld over diverse afdelingen met verschillende vakgebieden. De schoonmaak, catering en beveiliging zijn uitbesteed en vallen onder de regie werkzaamheden van de afdeling FS.

Het merendeel van de medewerkers binnen FS werkt meer dan 10 jaar voor Nyenrode, er is een informele sfeer waarbij gastvrijheid centraal staat.

 

Wie ben jij?

  • Je bent organisatiesensitief: Je bent een goede samenwerkingspartner door goede luistervaardigheid, een diplomatieke aanpak en luisterend vermogen en hebt het vermogen om verwachtingsmanagement uit te voeren;
  • Je hebt overtuigingskracht: Je weet het juiste evenwicht te vinden tussen formele regels en een pragmatische aanpak;
  • Je bent analytisch: aangeleverde managementinformatie van leveranciers dient met regelmaat geanalyseerd te worden en bijgestuurd daar waar nodig;
  • Je bent een netwerker: ‘Wat doet de markt?’ en ‘Welke samenwerkingsrelaties zijn daarvoor nodig?’ staan centraal in jouw werk. Om zodoende prestaties van leveranciers te optimaliseren en (innovatieve-) kansen voor de facilitaire dienstverlening te benutten;
  • Je kunt plannen en organiseren: Vanwege de werkdruk is plannen en organiseren onmisbaar, naast een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
  • Je beschikt over creativiteit: Goed kan altijd beter. Je denkt mee in kansen en creatieve oplossingen om de afdeling Facility Services naar een hoger niveau te brengen. Naast een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

 

Daarnaast heb je een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in commerciële richting. Kennis van Nevi 1 of Nevi 2 is een sterke pre. Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend.

Wat bieden wij?

We zijn een kennisinstituut en kenmerken ons door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan onze doelstellingen.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen of aan de Keizersgracht, in het historische centrum van Amsterdam!

  • We bieden je voor deze functie een salaris van maximaal € 4.951,- bruto, afhankelijk van je ervaring bij een fulltime dienstverband (schaal 10)
  • 30 vrije dagen en de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1%
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot max. 4,5%
  • Thuiswerkvergoeding, Internetvergoeding, Reiskostenvergoeding woon-werk
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleiding(en) aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies
  • Hybride werken, zowel thuis als op kantoor én ondersteund met thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,-
  • Pensioen via ABP
  • Fietsenplan

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een (korte) motivatie en een curriculum vitae. Je kan reageren via jobs@nyenrode.nl Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Corine Dijkhuizen: c.dijkhuizen@nyenrode.nl

 

Nyenrode Business Universiteit zet zich actief in om een inclusieve werkomgeving te creëren. Samen werken wij aan een organisatie waar iedere medewerker zich betrokken en gewaardeerd voelt. Naast jouw talenten, ervaring en motivatie maken ook verschillende aspecten van jouw identiteit onze organisatie rijker, innovatiever en leuker. Talent als basis, diversiteit als kracht.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-574

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen