Nyenrode Business Universiteit Marketing, Communications & Recruitment

Programma Adviseur Controlling opleidingen

Programma Adviseur Controlling opleidingen (1,0 ft)

Dankzij jou start er elk jaar een grote groep talentvolle, ambitieuze studenten aan Nyenrode Business Universiteit. Studenten die, met jouw hulp, kiezen voor de opleidingsfilosofie van de oudste particuliere Business Universiteit van Nederland.

Ben jij de allerleukste collega die wil werken voor een sterk merk? Signaleer en benut jij commerciële kansen en ben je een enthousiaste verbinder? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders?

Solliciteer dan direct voor de functie van Programma Adviseur bij Nyenrode Business Universiteit.    

 

De uitdaging
Je bent verantwoordelijk voor het werven van studenten voor de Controlling opleidingen op Nyenrode. Dit betreft vier opleidingen:

-        Schakeltraject Accountancy & Controlling

-        Post-bachelor Controlling

-        (Pre-) Master of Science in Controlling

-        Executive Master of Finance & Control

 

Als eerste contactpersoon, richt jij je op de ambities en leerdoelen van potentiële studenten. Het is jouw taak hen van de juiste informatie en het beste advies te voorzien, zodat zij uiteindelijk de juiste opleidingskeuze kunnen maken. Zo behaal je niet alleen de targets, maar borg je ook onze hoge kwaliteit van de groep.

Door jouw inzet, betrokkenheid en nieuwsgierigheid weet je mensen te enthousiasmeren en te overtuigen om een controlling opleiding op Nyenrode te volgen. Studenten zijn werkende finance professionals  - van starters tot mid-career en senior professionals – die de ambitie hebben om een volgende stap in hun carrière te maken en / of te specialiseren.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het werven van studenten voor de controlling opleidingen daarbij en streef je naar het behalen van de targets door het effectief opvolgen van leads.
 • Je zoekt actief contact met leads en voert persoonlijke- en telefonische adviesgesprekken.
 • Je organiseert en presenteert diverse evenementen en bent het visitekaartje van de opleiding.
 • Samen met je collega-marketeer van het programma stel je het jaarlijkse marketing- en recruitmentplan op en werk jullie samen aan diverse wervingsactiviteiten zoals bijvoorbeeld e-mailcampagnes, informatiebijeenkomsten en persoonlijke informatiegesprekken.
 • Je verwerkt en analyseert alle data en rapporteert periodiek de voortgang met behulp van het centrale klantinformatiesysteem (CRM).

 

 

Wie ben jij?

 • Enthousiast en commercieel: Je bent bekend met het werken met targets, ziet overal een kans in en weet na elk gesprek mensen met een positief gevoel achter te laten.
 • Geïnteresseerd: Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen, gaat graag het gesprek aan en je weet de juiste vragen te stellen.
 • Creatief: Goed kan altijd beter. Je denkt in kansen en creatieve oplossingen om onze potentiele studenten nog beter te bereiken en te enthousiasmeren.
 • Teamplayer: Je werkt graag samen met een groep collega’s en krijgt hier energie van. We leren van en met elkaar. 
 • Online: je bent bekend met sociale media platforms en weet deze in te zetten voor het behalen van de gestelde doelen.

Wat is je achtergrond?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je hebt ervaring met sales en/of marketing in een soortgelijke/adviserende rol;
 • Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig in zowel woord als geschrift.

Waar kom je te werken?
Als Programma-adviseur maak je deel uit van het recruitment team. Dit team, dat bestaat uit 10 professionals, is de belangrijkste motor voor het werven van de juiste student voor het juiste programma. Je werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling Marketing, Communicatie & Recruitment en collega’s van het programma team. Je rapporteert aan de Team Lead Recruitment.

 

Wat bieden wij?
Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze missie is Serving society by shaping responsible leaders. Onze strategie is om maatschappelijke impact te creëren met life long learning & development, transformatief onderwijs, onderzoek en community. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Afhankelijk van je ervaring en potentieel bieden wij een passend salaris. Deze functie kent een salaris tussen  € 2.566,-- en  € 3.440,-- bruto bij een fulltime dienstverband (schaal 8).

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid deze met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

 

Wie zijn wij?
Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

 

Enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en solliciteer! Stuur ons je motivatie met CV via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Erik van der Liet via e.vdliet@nyenrode.nl.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2021-234

Regio:

 • Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-08-2021

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: