Nyenrode Business Universiteit MSc Accountancy

Head of Program Management Instroomprogramma’s Accountancy

Head of Program Management Instroomprogramma’s Accountancy

 (0,8 – 1,0 fte / 32 – 40 uur)

 

 

De uitdaging

Nyenrode is marktleider in het Accountancy onderwijs met in totaal zo’n 2.700 studenten, met een jaarlijkse nieuwe instroom van 600-700 studenten. Een grote opleiding met kleinschalig onderwijs en continue willen inspringen op wat er speelt in de wereld, biedt interessante uitdagingen en mooie kansen met zich mee. Ben jij iemand die blij wordt van dergelijke uitdagingen? En die samen met je eigen team een deel van deze grote opleiding naar een hoger niveau weet te brengen?

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Head of Program Management die nuchter, pragmatisch, enthousiast en positief kritisch in het leven staat. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Instroomprogramma’s Accountancy, momenteel bestaande uit 7 teamleden met mogelijkheid tot uitbreiding. Het gaat hierbij om de volgende programma’s:

 • Pre-Master hbo-Accountancy
 • Pre-Master hbo-Finance & Control en Schakeltraject
 • Pre-Master wo-BSc
 • Instroomprogramma Post-Master RA (IPM; voor wo-masters van andere universiteiten en voor wo-masters van Nyenrode die nog deficiënties hebben voor de Post-Master RA (dat zijn doorstromers via de Pre-Master hbo-Finance & Control en de Pre-Master wo-BSc)

 

Wat vragen wij van jou?

-        Verantwoordelijk voor de positionering, instroom, groei en overall kwaliteit van de Premaster Accountancy programma’s en IPM;

-        Coachend en verbindend leiding geven aan een team, bestaande uit 7 teamleden met de mogelijkheid tot uitbreiding; Het team bestaat momenteel uit 2 Programma Managers, 3 Programma Coördinatoren en 2 Studiecoaches.

-        Commercieel: verantwoordelijk voor de voorlichting, positionering en contact met hogescholen en werkgevers

-        Monitoren van de kwaliteit: het monitoren van rapportage en verantwoording. Je overlegt tevens met de opleidingscommissie, examencommissie, studenten en toezichthoudende organen over de kwaliteit van de programma’s;

-        Implementeren van voorstellen ter verbetering en positionering van de programma’s, zodat de kwaliteit, studenttevredenheid, samenhang, financiële performance en instroom van studenten optimaal zijn.

-        Lid van het dagelijks MT Accountancy waarin o.a. beleid voor de Accountancy opleidingen wordt bepaald.

-        Je hebt een rol in diverse – ook programma-overstijgende – projecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De juiste kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten

 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een coördinerende/ leidinggevende functie;
 • In staat om met een open, communicatieve instelling anderen te motiveren en te inspireren;
 • Leidinggevende kwaliteiten, resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Ondernemende, commerciële instelling gericht op het bereiken van resultaat in een concurrerende externe omgeving;
 • Gevoel voor processen rondom beleid, rapportage en verantwoording met betrekking tot onderwijs.

 

Wie zijn wij?

Accountancy programma’s

De accountancy programma’s worden deels op Nyenrode en deels op diverse locaties in Nederland uitgevoerd. Nyenrode is marktleider in het accountancy onderwijs met in totaal zo’n 2.700 studenten. Het onderwijs wordt verzorgd door en onder verantwoordelijkheid van professoren en docenten uit de Nyenrode faculteit en door veel externe docenten. Je werkt als Head of Program Management nauw samen in het MT Accountancy met de programmadirectie en de andere Heads of Program Management.

 

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

 

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden? 

 

 

Wat bieden wij?

Nyenrode kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een passend salaris. Deze functie kent een minimum van € 4.408,- en een maximum van € 5.666,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 12).

 

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae via c.rams@nyenrode.nl.

 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met :

- tot 26 juli : Gemma Boender via g.boender@nyenrode.nl of 0346- 295804.

- vanaf 26 juli: Constant Rams via c.rams@nyenrode.nl of 0346- 295830

 

Meer informatie over de opleidingen vind je hier: https://www.nyenrode.nl/landing/accountancy-opleidingen

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

HOPinAcc

Regio:

 • Heel Nederland

Sluitingsdatum:

30-10-2021

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: