Nyenrode Business Universiteit Nyenrode Business Universiteit

Je bent het eerste aanspreekpunt voor studenten, deelnemers en hoogleraren/(gast)docenten, verzorgt alle correspondentie en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Programma Coördinator

Programma-coördinator bij Nyenrode Business Universiteit

(32-40 uur)

 

De uitdaging

Als programma-coördinator ben je verantwoordelijk voor alle organisatorische en logistieke zaken van het programma. Je werkt als organisatorische spil, waarbij je ondersteuning biedt van ‘a tot z’. Afhankelijk van het programma waar je ingezet wordt, ben je aanspreekpunt voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld de deeltijd accountancy of mba-studenten, de voltijds management studenten of onze deelnemers aan de open programma’s. Je werkt nauw samen met de programma-manager die inhoudelijk verantwoordelijk is.

 

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor studenten, deelnemers en hoogleraren/(gast)docenten, verzorgt alle correspondentie en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

-          Je bewaakt de (jaar)planning en deadlines, houdt de dossiers van je doelgroep up to date en zorgt voor de (cijfer)administratie.

-          Je regelt de logistieke en facilitaire zaken, zoals zalen en catering.  

-          Je stelt de evaluaties van studenten/deelnemers op en werkt deze uit.

-          Je initieert proactief voorstellen voor het verbeteren van processen.

-          Sommige programma’s kennen financiële werkzaamheden, zoals het bijhouden van de financiën en inhuurovereenkomsten of facturen opstellen.

 

In deze functie krijg je veel vrijheid voor de eigen invulling van je werkzaamheden en om je verder te ontwikkelen. Het kan voorkomen dat je af en toe ’s avonds of in het weekend werkt om aanwezig te zijn bij wervingsactiviteiten zoals open avonden of belevingssessies.

Wie ben jij?

-        Digitale kennis: je bent digitaal vaardig en kunt werken met technische tools.

-        Spin in het web: organiseren zit in je bloed en je voelt je thuis in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit ook gewaardeerd wordt.

-        Klantgericht: je bent communicatief vaardig en oprecht geïnteresseerd in mensen. Je gaat graag het gesprek aan met studenten, deelnemers, docenten en collega’s.

-        Gestructureerd: je vindt het fijn om secuur en gestructureerd te werken en zorgt er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

-        Enthousiast: je hebt een positieve uitstraling, gevoel voor humor en proactief in de benadering van je stakeholders.

-        Teamspeler: je werkt graag samen met een groep collega’s en krijgt hier energie van. We leren met en van elkaar. Je hebt ervaring met digitale tools en technieken voor online samenwerken, leren en (live) presenteren. 

-        Administratief sterk: je bent administratief sterk en de administratie rondom de opleiding vind je geweldig.

-        Flexibel: je bent flexibel en je vindt het leuk om af en toe ’s avonds of in het weekend aanwezig te zijn bij een wervingsactiviteit.

Daarnaast heb je minimaal een hbo werk- en denkniveau en heb je relevante werkervaring opgedaan. Je beheerst het Nederlands uitstekend.

Wie zijn wij?

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

 

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden? 

 

Wat bieden wij?

We zijn een kennisinstituut en kenmerken ons door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan onze doelstellingen.

 

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen of aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam. Momenteel werken we vanwege de coronamaatregelen thuis, tenzij je een locatiegebonden functie hebt.

 

We bieden je voor deze functie een salaris tussen € 2.242,- en € 3.039,- bruto, afhankelijk van je ervaring bij een fulltime dienstverband (schaal 7). Daarnaast heb je 30 vrije dagen (en de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1%. We bieden twee keer een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling.

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast? We zijn regelmatig op zoek naar programma-coördinatoren. Je kan vrijblijvend je motivatie en curriculum vitae achterlaten, zodat we je  kunnen benaderen wanneer we denken dat er een passende vacature voor je is.  

 

Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Igor Dekker via i.dekker@nyenrode.nl of op 06-12758323.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

PCalgemeen

Regio:

  • Heel Nederland

Sluitingsdatum:

31-12-2021

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Breukelen

Contactpersonen:

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres:

Straatweg 25 3621 BG Breukelen