Nyenrode Business Universiteit

Senior Programma Manager Controlling

Senior Programma-manager Controlling (m/v)

(32-40 uur / 0,8 – 1 fte)


De uitdaging

De senior Programma-manager die wij zoeken is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de verschillende programma’s binnen onze controllersopleiding. Je bent de spin in het web voor deze programma’s en overziet ze individueel en in samenhang. Naast de kwaliteitsbewaking ben je ’continu op zoek naar relevantie, actualiteit en (didactische) implementatiemogelijkheden voor onze controllersopleidingen. Dit alles om ons motto waar te maken: “Nyenrode, a reward for life.” Je hebt een open en creatieve, maar ook kritische blik om richting te kunnen bepalen samen met de programma-directeur en het beleid vorm te kunnen geven. Je rapporteert aan de programmadirecteur die de academische en budgettaire eindverantwoordelijkheid heeft voor dit programma.

 

Wat ga je doen?

Het controllersberoep verandert de komende jaren door technologische ontwikkelingen en de verlegging van de focus op langetermijnwaardecreatie. Denk bijvoorbeeld aan meer gebruik van data-analyse en machine-learning, maar ook integrated reporting, de sustainable development goals (SDG’ s) en de verdergaande internationalisering. De belangrijkste vraag waarmee jij aan de slag mag is: Hoe kunnen we de nieuwe generatie controllers opleiden zodat zij een oplossing hebben voor de complexiteit in de bedrijfsvoering van vandaag de dag, maar ook in de toekomst? 

Ook op het gebied van onderwijsmanagement zijn tal van (digitale) ontwikkelingen gaande waarmee je aan de slag gaat:

 • . Optimalisatie van interne processen, van studentenwerving tot afstuderen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.
 • Door jouw bijdrage wordt bestuurlijke informatie doorontwikkeld en meer data-driven.
 • Je geeft functioneel leiding aan het team, bestaande uit een 8 tal medewerkers.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt academisch denk- en werkniveau.
 • Je hebt een ruim aantal jaren ervaring in het werkveld van controlling en ziet het als een uitdaging om je werkveld te verleggen.
 • Je bent enthousiast om vanuit jouw expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van de controllersopleidingen.
 • Je hebt ervaring met coaching van collega’s
 • Je werkt en denkt gestructureerd en hebt organisatie- en coördinatietalent
 • Je hebt overtuigingskracht en analytisch vermogen en kan presteren onder druk.
 • Je hebt een flexibele instelling, ook m.b.t. werktijden vanwege open dagen.
 • Je bent bereid om, waar nodig, alle werkzaamheden aan te pakken die nodig zijn om samen met het team het programma succesvol te laten verlopen.
 • Kennis van en inzicht in onderwijsprogramma’s en –processen is een pré.

 

Wie zijn wij? 

Het team

Het Controlling-team is een hecht team dat nauw samenwerkt om goede invulling te geven aan het programma-management van de controlling opleidingen. Nyenrode biedt controlling opleidingen op verschillende niveaus en bewijst al vele jaren haar nut voor controllers. De Nyenrode colleges en –tentamens staan op een hoog academisch niveau. Het zijn daarmee niet de lichtste programma’s maar ze zijn wel stimulerend en uitdagend.

Nyenrode leidt professionals op om (zware) financieel-economische functies te kunnen vervullen: van inhoudelijk expert tot eindverantwoordelijke posities. Om dit te bereiken, wordt tijdens de opleidingen specialistische kennis bijgebracht ten aanzien van de financieel-economische en administratieve gang van zaken in de organisatie. Daarnaast is een sterke praktijkgerichte insteek van belang om het leereffect te bevorderen.

 

Wat bieden wij?

Een salaris met een minimum van € 3.524,- en een maximum van € 4.839,- bruto,    afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 11).

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en  vakantiegeld).

 

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met drs. Marlies de Vries RA (directeur controlling programma’s) via m.dvries@nyenrode.nl of 0346-295859

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Regio:

 • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-04-2020

Startdatum:

23-03-2020

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: