Nyenrode Business Universiteit

Programma Manager Premaster Accountancy

Voor onze afdeling Nyenrode Accountancy zijn wij op zoek naar een Programma Manager Premaster Accountancy
(40 uur / 1 fte)
Organisatietalent met sterk coördinerend vermogen.

De uitdaging
De afgelopen jaren is door ons team een sterk Premaster programma neergezet waar studenten middels een van de drie instroom programma's kunnen doorstromen in de MSc in Accountancy opleiding. Wij zijn op zoek naar een Programma Manager die ons daar mee wilt helpen het Premaster programma naar de volgende fase te brengen.

Als programma manager ben je verantwoordelijk voor zowel de instroom als het aangeboden studieprogramma van de Premaster Accountancy opleiding. Met een commerciële blik kijk je naar het programma en zie je mogelijkheden om nieuwe instroom te generen. Je vindt het daarom ook geen probleem om voor een groep te staan om bijvoorbeeld voorlichting te staan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de operationele processen, zowel zelfstandig als ook in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, uitvoering en evaluatie van het Premaster programma en fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de docenten en faculty. Meer in detail houdt deze functie in dat je zorgdraagt voor de complexe studieplanning, docenten inzet, onderwijsprogramma's en cursusmaterialen tijdig opvraagt en controleert, tentamens opvraagt en redigeert, nauw samen werkt met de programma coördinator van de premaster en je bewaakt de honoraria/financiën. Je draagt bij aan de verbetering van werkprocessen en verzamelt informatie voor management rapportages. Kennis van excel heeft een sterke voorkeur.

Wie zijn wij?
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit heeft als missie: 'Serving society by shaping responsible leaders'. Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy en controlling, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden. Dankzij de combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling ontwikkelen studenten en deelnemers duurzame meerwaarde voor zichzelf, voor hun bedrijf en voor de maatschappij.

Afdeling
De Nyenrode Accountancy opleidingen verzorgen universitair deeltijdonderwijs en onderzoek op het gebied van Accountancy. De afdeling (Post)Master Accountancy bestaat uit een enthousiast team van ca. 15 bureaumedewerkers en ca. 200 – voor het grootste deel – parttime docenten die gezamenlijk werken aan een hoogwaardig onderwijsaanbod voor ca. 2.000 studenten.

Wie ben jij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Met relevante werkervaring in bijvoorbeeld het onderwijs loop je al een punt voor. Vanwege jouw open en communicatieve instelling ben je goed in het motiveren en inspireren van anderen. Je bent een organisatietalent die energie haalt uit meerdere ballen tegelijk omhoog te houden en snel verschillende verbanden doorziet. En dat allemaal met een commerciële blik. Je hebt een gestructureerde werkwijze en weet overzicht te behouden en te creëren voor anderen. Daarnaast ben je flexibel, proactief en ga je resultaatgericht op je doelen af. Je hebt gevoel voor beleidsprocessen, rapportage en verantwoording in een onderwijsorganisatie. Je voelt je thuis in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit ook gewaardeerd wordt.

Je hebt een open houding, houdt van aanpakken en bent communicatief tactvol. Je schroomt niet om hulp te vragen, staat open voor feedback en voelt je verantwoordelijk voor zowel jouw eigen werkzaamheden als de uiteindelijk doelstelling van de opleiding. Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Af en toe werken in de avonden of op een zaterdag vind je geen probleem. Aanwezigheid op dinsdagen en vrijdagen is een must.

 

Wat bieden wij?

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in 2020 in de top 20 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Een salaris met een minimum van € 2.615,- en een maximum van € 4.147,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 10).

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae.

Vacature delen via:

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-4-2020

Startdatum:

23-03-2020

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: