Nyenrode Business Universiteit

Program Manager Controlling

Voor de Master of Science in Controlling binnen de afdeling Controlling zijn wij op zoek naar een Program Manager

1 mei 2020 – 11 december 2020 (tijdelijk in verband met zwangerschapsverlof 32-40 uur)

 

De uitdaging

Als Program Manager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, uitvoering en evaluatie van vakken binnen de Master in Controlling (MScC) en fungeer je daarbij als aanspreekpunt voor de docenten. Je overziet en coördineert de werkzaamheden voor deze vakken en staat daarbij proactief in contact met de docent(en). Meer in detail houdt dit in dat je docenten inzet, onderwijsprogramma’s en cursusmaterialen tijdig opvraagt en controleert, tentamens opvraagt en redigeert en je verzorgt ter afronding de evaluatie met de docent en verwerkt de honoraria/financiën. Waar mogelijk draag je bij aan de verbetering van werkprocessen en management rapportages.

 Daarnaast kan je denken aan de volgende bijbehorende werkzaamheden:

  • Het voeren van intakegesprekken met potentiele studenten
  • Ondersteunende werkzaamheden bij een open avond, diploma-uitreiking en introductiedag
  • Voorbereiden van zaken omtrent Examen- en/of Opleidingscommissie
  • Het opstarten en coördineren van het Persoonlijk Leiderschaps Programma binnen de opleiding (PLDJ).

Wie zijn wij?

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit heeft als missie: ‘Serving society by shaping responsible leaders’. Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy en controlling, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden. Dankzij de combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling ontwikkelen studenten en deelnemers duurzame meerwaarde voor zichzelf, voor hun bedrijf en voor de maatschappij.

De afdeling

Het Controllingteam is een hecht team dat nauw samenwerkt om goede invulling te geven aan het programmamanagement van de opleidingen. Nyenrode biedt controllingopleidingen op verschillende niveaus en bewijst al vele jaren haar toegevoegde waarde aan (de ontwikkeling van) financial experts. Dit zijn intensieve opleidingen voor ambitieuze mensen met HBO/WO bachelor als vooropleiding. Kenmerkend voor de Masteropleiding is dat er naast wetenschappelijke vorming ook een sterk praktijkgerichte insteek is.

Wie ben jij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Vanwege jouw open en communicatieve instelling ben je goed in het motiveren en inspireren van anderen en zoek je gemakkelijk zelf de verbinding. Dit houdt ook in dat je niet bang bent om voor (grote) groepen te staan.

Je bent een organisatietalent met een groot empathisch vermogen. Het bewaren van overzicht en het plannen gaat jou goed af. Daarnaast durf je kritisch te zijn en sta je open voor feedback. De flexibiliteit waarover je beschikt uit zich doordat je een enkele keer buiten de standaard kantoortijden aanwezig zult zijn..

De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel in woord als geschrift uitstekend tot goed.

 

Wat bieden wij?

Nyenrode kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand. Afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden wij een passend salaris van minimaal € 2.615,-- en maximaal € 4.147,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10). Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. 

 

Vacature delen via:

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-4-2020

Startdatum:

1-1-2020

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: