Nyenrode Business Universiteit

Programma Manager Accountancy

Voor onze afdeling Nyenrode Accountancy  zijn wij op zoek naar een Programma Manager (32-40 uur / 0,8-1,0 fte)  

Tijdelijk van 1 mei t/m 6 november ivm zwangerschapsverlof

Organisatietalent met sterk coördinerend vermogen.

De uitdaging

Als programma manager ben je verantwoordelijk voor het Onderzoeksjaar van de Master Accountancy opleiding. Het Onderzoeksjaar bestaat uit twee vakken gebaseerd op academische vaardigheden en de Master scriptie. Je bent verantwoordelijk voor de operationele processen van deze fase, waar je kwaliteit en haalbaarheid balanceert met commerciële overwegingen. Concreet houdt dit o.a. in de voorbereiding, planning, uitvoering en evaluatie van de vakken en scriptiefase. Je fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de docenten en faculty. Meer in detail houdt deze functie in dat je studievoortgang monitort, docenten werft, inzet en evalueert, onderwijsprogramma’s en cursusmaterialen tijdig opvraagt en controleert, tentamens opvraagt en redigeert, nauw samen werkt met de programma coördinators en je bewaakt de honoraria/financiën. Je draagt bij aan de verbetering van werkprocessen en verzamelt informatie voor management rapportages. Tenslotte schroom je niet om af en toe voor een groep te staan, de ene keer tijdens een diploma uitreiking; de volgende keer bij een voorlichting over de scriptiefase.

Wie ben jij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Met relevante werkervaring in bijvoorbeeld het onderwijs loop je al een punt voor. Vanwege jouw open en communicatieve instelling ben je goed in het motiveren en inspireren van anderen. Je bent een organisatietalent die gestructureerd te werk gaat en overzicht behoudt. Daarnaast ben je flexibel, proactief en ga je resultaatgericht op je doelen af. Je hebt gevoel voor beleidsprocessen, rapportage en verantwoording in een onderwijsorganisatie. Je voelt je thuis in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit ook gewaardeerd wordt.

Je hebt een open houding, houdt van aanpakken en bent communicatief tactvol. Je schroomt niet om hulp te vragen, staat open voor feedback en voelt je verantwoordelijk voor zowel jouw eigen werkzaamheden als de uiteindelijk doelstelling van de opleiding. Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en vindt het niet vervelend om voor een grote groep te presenteren. Aanwezigheid op dinsdag en vrijdag is een must.

Wie zijn wij?

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Afdeling
De Nyenrode Accountancy opleidingen verzorgen universitair deeltijdonderwijs en onderzoek op het gebied van Accountancy. De afdeling (Post)Master Accountancy bestaat uit een enthousiast team van ca. 15 bureaumedewerkers en ca. 200 – voor het grootste deel – parttime docenten die gezamenlijk werken aan een hoogwaardig onderwijsaanbod voor ca. 2.000 studenten.

Wat bieden wij?

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in de top 20 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Een salaris met een minimum van € 2.741,- en een maximum van € 3.775,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 9).

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae. Stuur dit alles naar jobs@nyenrode.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Gemma Boender via 0346-295804 of g.boender@nyenrode.nl .

Vacature delen via:

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-4-2020

Startdatum:

01-01-2020

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: