Nyenrode Business Universiteit

Functioneel Applicatiebeheerder FZ

Functioneel Applicatiebeheerder FZ
(0,8 - 1,0 fte)

De uitdaging
Als functioneel beheerder houd je je bezig met het dagelijks beheer van de verschillende financiële  applicaties. Jij bent de schakel tussen de gebruikers en de IT-voorziening en doordat jij de IT-ontwikkelingen en bedrijfsprocessen binnen no-time weet te doorgronden, laat jij de functionaliteit van de FZ informatiesystemen perfect aansluiten op de behoeftes van de interne klant. Je bent in deze rol het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner voor de interne klant, stakeholders, leveranciers en maakt de gebruikers wegwijs in het systeem. Als functioneel beheerder ben je binnen het team verantwoordelijk voor een stabiel beheer van onze systemen en lever je een bijdrage aan de forse vernieuwingsslag die we momenteel doormaken.

Overige werkzaamheden: 

• Pro-actief oplossen van complexere problemen en verbeteren van de efficiency van de FZ systemen;

• Leveren van inhoudelijke bijdragen bij de ontwikkeling en het testen van (nieuwe) systemen; 

• Zorgen voor het (laten) doorvoeren van de voorgestelde wijzigingen en het controleren en in beheer nemen van deze wijzigingen en onderhouden van de gebruikers en beheerdocumenten van de applicatie(s);

• Overleggen met gebruikers en contact onderhouden met (software) leveranciers op operationeel niveau en houden van toezicht op werkzaamheden.

• Afstemmen van wijzigingen en samenwerken met de beheerders van andere bedrijfsapplicaties.

Ben je analytisch sterk en werk je van nature nauwkeurig? Ben je communicatief vaardig en gericht op samenwerken?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je hebt minimaal HBO niveau en hebt een analytisch denkvermogen en bent klantgericht. Je slaat de brug tussen de business en de techniek en hebt ervaring met business processen. Je bent ervaren met projectmatig werken en hebt aantoonbare (in theorie en praktijk) projectmanagement kennis en idealiter bekend met scrum werkwijze. Het is een grote pré wanneer je ervaring hebt als functioneel beheerder en ervaring hebt met applicatiemanagement.

Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in Engels als in Nederlands. Van nature werk je nauwkeurig, systematisch en gestructureerd. Je werkt planmatig en zorgt voor een goede vastlegging. Met jouw goede contactuele eigenschappen en een groot inlevingsvermogen lever je service van hoge kwaliteit. 

Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie kom je te werken op een kleine afdeling met drie andere functioneel beheerders, waarbij we in goed overleg de taken en verantwoordelijkheden verdelen

Een salaris met een minimum van € 2.741,- en een maximum van € 3.775,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 9).

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae.

Vacature delen via:

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Tijdelijk

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

30-4-2020

Startdatum:

07-02-2020

Locatie:

Breukelen

Company homepage:

http://www.nyenrode.nl

Kantooradres: